Zeilen Ibiza bruiloft

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een boot om -met select gezelschap- te gaan zeilen rondom Ibiza? Misschien een zeiltrip met Aurelia Amsterdam dan iets voor jou!

Trouwen op Ibiza is natuurlijk helemaal geweldig, maar je bruiloft combineren met een zeiltrip misschien nog wel veel gaver. Het is mogelijk om Aurelia Amsterdam af te huren en met familie en vrienden een eigen route uit te stippelen.

Misschien wil je gelijk na de bruiloft opgehaald worden vanaf het strand met de dinghy en de zonsondergang tegemoet zeilen tijdens de honeymoon? Of wellicht ben je meerdere dagen op het eiland en wil je met je vrienden, familie gaan zeilen?

Wij organiseren niet alleen dagtochten en sunset tours, maar ook meerdaagse zeiltochten met een klein gezelschap voor pasgetrouwde stellen op Ibiza.

In overleg is bijna alles mogelijk. Wil je meer informatie over varen tijdens de bruiloft op Ibiza of Formentera? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactformulier!


Onvergetelijke dag beleven aan boord van Aurelia Amsterdam?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact op!


  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
Trouwen en bruiloft op Ibiza

Charter boot Ibiza bruiloft

Mocht je gezelschap groter zijn dan 12 personen, dan kunnen we via onze contacten op het eiland ook één grote boot (catamaran max. 100 personen) of meerdere (kleinere) boten verzorgen. Op deze manier beleef je ongetwijfeld een dag waarover lang gesproken zal worden!

Trouwtips Ibiza

Zijn jullie je nog aan het oriënteren op trouwen op Ibiza? Lees dan hier wat handige tips over trouwen op Ibiza van Janina van Ninaweddings.nl. Maar pas op, want de 10 redenen om te trouwen op Ibiza zijn wel heel erg verleidelijk.