Handige kwallen app voor Ibiza & Formentera

Back to Scheepslog
Kwallen op Ibiza?

Handige kwallen app voor Ibiza & Formentera

Kwallen app? Hoe handig is dat! Wij komen ze bijna niet tegen, maar als ze er wel zitten dan is het handig om te weten waar je kunt zwemmen rond Ibiza en Formentera zonder ze tegen te komen.

Met deze kwallen app kun je kijken of én waar er kwallen zitten. Ook kun je ze zelf doorgeven als je ze ziet! Bovendien geeft de app handige tips voor het geval je onverhoopt toch gestoken bent…

Kwallen app

Deze handige app is ontwikkeld door Ismael en Roel. Beiden houden ze van de prachtige stranden van Ibiza en om te voorkomen dat ze onverwacht kwallen zouden tegenkomen, hebben ze deze app ontwikkeld. Want niets is zo vervelend om af te reizen naar het strand om erachter te komen dat er kwallen zitten!

Aangezien Roel al eerder apps heeft ontwikkeld, bedachten deze strandliefhebbers zich geen moment en zo is deze gratis app tot stand gekomen. Deze is niet alleen handig voor inwoners van Ibiza, maar ook voor toeristen die Ibiza bezoeken.

Met de nieuwe app kunnen zee- en strandliefhebbers op Ibiza gemakkelijk kwallen melden en anderen helpen beten of irritaties te voorkomen. Omdat niemand kan garanderen dat je nooit meer door een kwal wordt gebeten, is er een handige EHBO-sectie toegevoegd met tips voor het behandelen van kwallenbeten.

Zwemmen op Formentera

We varen met Aurelia Amsterdam bijna dagelijks naar Formentera en komen tijdens de dagtrips nauwelijks kwallen tegen. Mocht blijken dat er wel kwallen zitten, dan zoeken we uiteraard een ander plekje op om voor anker te gaan.

Heb je zin om met ons mee te varen? Check dan onze dagtocht of sunset tour.

Download kwallen app

Je kunt de app downloaden via Google Play of in de App Store. Mocht je nog vragen hebben over deze app of makers willen sponsoren voor hun werk, stuur dan een mailtje naar de makers.

Veilig zwemmen op Formentera met kwallen app

Share this post

Back to Scheepslog