Dagtocht zeilen Ibiza

Ben jij (binnenkort) met je partner of vrienden op Ibiza? En wil je graag Formentera zien? Zeil mee met Aurelia Amsterdam naar Formentera!

Wij vertrekken iedere ochtend om 11.00. We verzamelen bij de ferry pier in de baai van Figueretes. Deze pier ligt voor het hotel Mar y Playa / hotel Ibiza Playa. We halen je met de dinghy op. Eenmaal aan boord gaan we anker op en gaan de zeilen uit!

Aan boord is er genoeg plek om te liggen, zonnen of zitten aan dek of in de kuip. Door de speakers een relaxed muziekje. In de verte zien we Formentera al liggen… We varen langs ‘S Espalmador en na 1,5 uur zeilen komen we aan bij en zoeken we een plekje bij Playa de Illetas om voor anker te gaan. Je hebt hier de gelegenheid om te zwemmen, snorkelen in het helblauwe water of even op het hagelwitte strand te liggen. Ondertussen bereid de crew de lunch klaar.

Na een heerlijke lunch – onder het genot van een koud wijntje, biertje of frisje- gaan we langzaam anker op en zeilen we terug naar Ibiza. Rond 17.00 zijn we weer terug in Figueretas.

Omkleden kan aan boord en uiteraard is er een toilet.

Kosten voor deze trip zijn €135,- p.p. Dit is inclusief drankjes en uitgebreide lunch aan boord! Bij het reserveren vragen we om een aanbetaling van €85,- p.p. Dit bedrag kun je overmaken via iDeal of een bankoverschrijving. De rest betaal je op de dag zelf aan boord. Zo weet je zeker dat je plek hebt en hoeven we andere mensen niet teleur te stellen.


Onvergetelijke dag beleven aan boord van Aurelia Amsterdam?
Reserveer dan hier je trip!